De makelaarsbranche heeft de laatste jaren niet stilgezeten. De digitale ontwikkelingen worden met enthousiasme omarmd. Smart2vr speelt met haar online platform in op de ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Zo bieden wij mogelijkheden voor de ontwikkeling van een rondleiding app voor makelaars. Bij ons kan iedereen terecht die op professionele wijze een virtuele ervaring voor haar klanten wil realiseren.

Het is eenvoudig en volledig veilig om een rondleiding app voor makelaars te onderhouden. Maak gebruik van de zogenaamde ‘Hotspot Designer’. Met deze functionaliteit creëert u interactiviteit door een extra laag informatie aan objecten of locaties toe te voegen. Om heen voorbeeld te geven: een klant kijkt via de app naar een raam van een woning en ziet dan dat deze dubbele beglazing heeft. De rondleiding app voor makelaars, die u bij ons bouwt is toegankelijk op diverse apparaten: tablet, smartphone of laptop.

Virtual RealityHet staat buiten kijf dat rondleiding app voor makelaars staat of valt bij het beeldmateriaal dat u aanlevert. De rondleiding app voor makelaars komt het best tot zijn recht met afbeeldingen en filmpjes van hoge kwaliteit. Een kristalheldere resolutie van 4096 bij 2048 is voor ons systeem geen uitdaging. Voor de meest complete ervaring kan 3D audio worden bijgevoegd. Overweeg het inzetten van ondertiteling om ook internationale klanten aan te spreken. De handige tool voor het zelfstandig uploaden en beheren van VR-content is hanteerbaar voor zelfs de grootste digibeet. Met een stabiele internetverbinding tot uw beschikking, kan inhoud in de rondleiding app voor makelaars moeiteloos worden bijgewerkt of verwijderd.

Promoot uw online content

Voor de promotie van een rondleiding app voor makelaars heeft u onze hulp niet nodig. Wendt uw eigen website en social media netwerk aan om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Bij ons betaalt u alleen voor het gebruik van onze diensten, er zijn dus geen kosten voor installatie.