We zijn begrijpelijk allemaal bijzonder op onze privacy gesteld. Als je zomers in de tuin wilt ontspannen moet je geen zorgen hebben over ongewenste toeschouwers. Om de verstandhouding met je buren goed te houden, is een erfafscheiding laten aanleggen een uitstekend idee. Een dergelijke klus is aan een hovenier wel besteed. Door vakmensen in te huren, weet je zeker dat alles in een keer vakkundig wordt uitgevoerd.

Spreek ons aan, deel je wensen en we gaan meteen aan de slag om de beste oplossing voor je tuin te vinden. De creatieve mensen van Damhuis dragen hun ideeën aan, waarna jij de finale beslissing neemt. Erfafscheiding laten aanleggen en een fijne privéomgeving creëren,  dat is voor iedereen weggelegd. Wij leveren maatwerk voor kleine en grotere budgeten. Een prettig verblijf in eigen tuin, wil wie dat nou niet? Een offerte is snel gemaakt en verplicht tot niets. Kies de beste in erfafscheiding laten aanleggen.

ErfafscheidingEen eersteklas erfafscheiding laten aanleggen; het wordt mogelijk gemaakt door ons alom erkende en geroemde tuin- en bestratingsbedrijf. Een natuurlijke begrenzing van percelen is te bereiken door het aanplanten van struiken of hagen. Door middel van begroeiing erfafscheiding laten aanleggen, behoeft meer geduld voor het schuttingen aanleggen. Het duurt immers even voordat planten of bomen tot volle wasdom zijn gekomen. Een klassieke beukenhaag past in elke tuin. Misschien spreken onze steenkorven je erg aan. De tuinarchitect gaat met je in gesprek en neemt de opties door. Het is onze missie om een resultaat te behalen dat jouw volledig tevreden stelt. Een mooie erfafscheiding laten aanleggen, binnen een dag is alles klaar en afgerond. Ons team werkt als een geoliede machine en laat geen steken vallen. Onze ervaring met erfafscheiding laten aanleggen voldoet ruimschoots. Wij maken wij met het grootste gemak korte metten met slecht onderhouden groen.